donderdag 27 mei 2010

Het is bijna zover. Hoe kun je me volgen?


Het is bijna zover. Na maanden van voorbereidingen, acties en trainingen vertrekken we dit weekend naar Frankrijk om daar op donderdag 3 juni deel te nemen aan Alpe d'HuZes. Mede dankzij de steun van velen van jullie is het bij voorbaat al een succes! Het gaat namelijk in eerste instantie om de hoeveelheid geld die we als Team Sogeti in kunnen zamelen voor KWF Kankerbestrijding en dat is nu al ruim 24.000 euro. Dat mag nog meer worden. Doneren kan nog steeds (tot 1 oktober) via de website.

Hoe kun je me volgen?
Dat kan op een speciale site van de organisatie live.opgevenisgeenoptie.nl . Je vindt daar webcams
(http://live.opgevenisgeenoptie.nl/webcams), foto's (http://live.opgevenisgeenoptie.nl/fotos/img_sectionid/2), maar je kunt op 3 juni ook mijn individuele klimtijden en aantal beklimmingen in de gaten houden:
http://live.opgevenisgeenoptie.nl/livetijden (dan teamnummer 94 en klikken op mijn naam). Als je me volgt via Twitter krijg je die tijden en aantal automatisch getwitterd. (http://twitter.com/frankpas)
.

Ik hoop dat je de komende week mijn belevenissen volgt en dan met name op donderdag 3 juni natuurlijk. Ik van mijn kant houd jou op de hoogte door Twitter Tweets en onze Teamblog http://gevenisweleenoptie.blogspot.com/, ook te vinden op de nieuwspagina van onze site www.gevenisweleenoptie.nl

Ik wens mezelf veel succes toe, hopenlijk doe jij dat ook :-)
Het gaat erg zwaar worden dat is een zekerheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten